Over hondenschoolvlietstede

Hondenschool Vlietstede is een voormalig gedragscentrum voor honden en hun baasjes. Opgericht in 2002 door Bernice Muntz was hondenschool Vlietstede een begrip in Nederland. Hondeneigenaren uit het hele land konden hier terecht om te leren een hechte band op te bouwen met hun viervoeter. Dankzij die hechte band had je vervolgens de mogelijkheid om jouw hond allerlei dingen te leren. Van leuke truukjes tot handigheidjes in het dagelijks leven. Van het apporteren van de ochtendkrant tot het leren uitkijken voor gevaar bij een drukke weg. De gedragscursussen van hondenschool vlietstede waren erg divers.

Gedragsproblemen

Hondenschool Vlietstede was niet alleen voor de leuke truukjes. Ook voor probleemhonden kon je bij de hondenschool terecht. Wat voor slecht gedrag vertoont de hond? En wat is de rol van het baasje bij dit gedrag? Vervolgens werd geleerd om dit gedrag om te buigen tot iets positiefs. Bernice Muntz is in de loop van de jaren verder gegaan tot algemeen dierentrainer. Niet alleen honden, maar ook knaagdieren als konijnen en cavia’s konden getraind worden om niet alleen hun leven, maar ook dat van hun baasjes positief te veranderen. Ze is verschenen in diverse tv-programma’s, is auteur van diverse boeken en geeft les aan de Martin Gaus Academie. Kijk voor meer informatie over Bernice Muntz op Dierentrainer.nl.

Ook voor gedragsproblemen kon je bij Hondenschool Vlietstede terecht.

Van hondentrainer naar hondenvoer

De website van hondenschoolvlietstede.nl is vervolgens verder gegaan als webshop voor hondenvoer. Een groot assortiment aan honden- en dierenvoer werden aangeboden, als ook dieetvoer, vrij verkrijgbare medicijnen voor huisdieren, hondenspeelgoed en boeken. Vandaag de dag is hondenschoolvlietstede.nl een informatiewebsite over hondenvoer en aanverwante zaken. Wil je meer weten over het beste hondenvoer voor jouw hond? Wat het verschil is tussen de verschillende merken? En bij welke leeftijd je welk voer moet gebruiken? Voor hondenvoer informatie over deze, en alle andere aanverwante zaken, kun je terecht op hondenschoolvlietstede.nl.